Stempels met een houten montuur en rubber stempelplaat. - Michel de Letter Amsterdam

Menu
De Clercqstraat 15
Amsterdam
Michel de Letter De Clercqstraat 15 Amsterdam
Ga naar de inhoud
Stempels in diverse uitvoeringen Michel de Letter Amsterdam

Handstempels en zelfinktende stempels in elk formaat.
Houten stempel
Stempels Trodat Trendy
Trodat
Posta
Stempels met een houten montuur en rubber stempelplaat.

Houten handstempels zijn verkrijgbaar in elk formaat en vorm. Deze stempels dient u voor elke stempelafdruk te beïnkten op een los stempelkussen
welke verkrijgbaar zijn in diverse kleuren en afmeting. Deze traditionele houten stempels zijn van hoge kwaliteit en voorzien van een stempelrubber met
goede afdruk eigenschappen. U kunt uw eigen ontwerp aanleveren of ons het zetwerk laten verzorgen. Voor info: Tel.: 020-6167264 E-mail: michel@deletter.nl
Houten stempels
Stempels met een houten montuur en rubber tekstplaat zijn in het vierkant, rechthoekig en rond verkrijgbaar en in diverse maten passend voor uw stempelafdruk.
Het stempelen van kisten of kartonnen dozen kan met de zogenaamde hobbelstempels, deze zijn rond zodat u de stempel afrolt over de te stempelen ondergrond.
Trodat Printy zelfinktende stempels

Trodat printy zelfinktende stempels.
Zelfinktende stempels waarin u uw tekst en/of logo bij Michel de Letter kunt laten maken. Kunststof montuur met rubber tekstplaat welke door het geïntegreerde stempelkussen continue wordt beïnkt.
Makkelijk en degelijk stempel voor thuis of bedrijfsmatig gebruik. Het stempelkussen gaat heel lang mee
en wanneer deze toch is opgeraakt dan is deze makkelijk vervangbaar.
Hieronder een overzicht van de meest voorkomende stempelmodellen. Zoekt u een andere afmeting? Vraag het ons gerust.
PRINTY 4910
Stempels Trodat Trendy
Stempels Trodat Trendy
Trodat professional stempels

Deze stempels zijn gemaakt van metaal met een kunststof omhulsel. Degelijke duurzame stempels welke een perfecte stempelafdruk zetten.
De Trodat Professional stempels maken wij met tekst en of uw logo en u kunt kiezen uit diverse kleuren inktkussens. De stempel drukt soepel af en is licht in gewicht.
Wanneer de inkt op raakt kunt u het inktkussen van uw stempel vervangen en als u een wijziging in de tekst wilt dan hoeft u niet de gehele stempel te vervangen maar kunt u een nieuw stempelplaatje laten maken.
Wilt u meer informatie over onze stempels of een Trodat stempel bestellen belt u dan 020-6167264 of stuur ons een E-mail. Langskomen in onze winkel om de stempels te bekijken kan natuurlijk ook.

professional 5200
De Posta Eco Stempels zijn er in diverse stempelmonturen en afmetingen

Als u zoekt naar een zelfinktende stempel met goede afdruk kwaliteit en soepel mechanisme heeft u in de Posta Eco serie een goede stempel gevonden.
Deze stempels zijn ook nog eens millieuvriendelijk vervaardigd. Het stempelmontuur bestaat uit een metalen matchrome stempelhouder en een houten knop als handvat.
Wanneer de inkt op is kunt u het bijvullen met stempelinkt of het gebruikte oude stempelkussentje vervangen door een nieuwe.
Bij wijziging van de tekst als gevolg van verhuizing of naamsverandering hoeft u alleen het rubber stempelplaatje te bestellen met de nieuwe gegevens en deze in uw huidige Posta stempel te plakken.
Wij raden u in dit geval ook een nieuw inktkussentje voor uw stempel aan.
Stempel Posta ECO 31
Kunt u de stempel of inkt die u zoekt niet vinden? U kunt ons voor advies altijd bellen, een e-mail sturen of langskomen in onze winkel in Amsterdam.
Created by Mhsys (c)
Michel de Letter
De Clerqstraat 15
1053 AA  Amsterdam
Tel.: 020-6167264
Terug naar de inhoud